Zakaj je ARS CONSTRUCTA prava za vas?


Gradbeništvo je obširna dejavnost, ki se je lotimo ažurno in kvalitetno. Nudimo izgradnjo stanovanjskih in poslovnih objektov pri tem se potrudimo da gradnja poteka v skladu z načrti in naročnikovimi željami. Nudimo odlično svetovanje, pomoč pri urejanju gradbene dokumentacije,vsa gradbena in zidarska dela, brezhiben nadzor izgradnje in pripravo in ureditev terena, do ureditve okolice in dvorišča.

Smo vaši partnerji

od načrta do izgradnje

Pokličite: (01) 300 27 13

Naše STORITVE


GRADBENA DELA

Zemeljska dela

Zemeljska dela obsegajo priprava terena za gradnjo objektov, kot tudi zaključna dela kot je polaganje tlakovcev, ureditev zemeljske okolice objektov, ureditev dvorišč, izkopi jam in izkopi sistemov za odvajanje vod.

Betonska dela

Obsegajo vsa dela za izgradnjo objektov ter njihovo adaptacijo, prenovo in rekonstrukcijo. Temeljna plošča za hišo, betoniranje stopnic, betoniranje talne plošče, betoniranje dvorišča, betoniranje stene.

Kvalitetno in natačno izdelani , notranji in zunanji ometi. Pri nas vam svetujemo pri izbiri materiala in se pri tem prilagajamo vašim potrebam in željam.


OBRTNIŠKA DELA

Zidarska, tesarska in krovska dela

Smo kos vsem obrtniškim panogam, kot so krovstvo, tesarska dela, drobna zidarska dela, keramična in slikopleskarska dela. Svetujemo in izbiramo najboljše materiale in garantiramo kvaliteto in ažurnost.


SPECIALNA DELA

Odstranjevanje grafitov, antgrafitni premazi in sanacije zaščitenih stavb

Grafiti so lahko umetnost ali nadloga.

Pri nas vam strokovno odstranimo grafite in objekte tudi zaščitimo z antigrafitnim premazom.


SVETOVANJE

Statični izračuni in predlogi za sanacijo

Pri nas vam strokovno svetujemo , naredimo statični izračun in pripravimo načrt za sanacijo. Če imate neizkoriščene površine ali dotrajane prostore, zgradbo, vam strokovno pomagamo , do najboljše rešitve .